Näyttelytreenit 1.4.

Teemme yhteistyötä Lahden shelttipiirin/Hämeen shelttien kanssa ja järjestämme yhteiset näyttelytreenit pääsiäismaanantaina 1.4. P-HAU:n hallilla Pennalassa (karttasovelluksella osoite Lapekuja 42, Orimattila). Halli on puolilämmin, kivituhkapohjainen.

Harjoitteluaika on alustavasti jaettu kahtia, klo 12-14 treenaavat sheltit ja klo 14-15:30 colliet. Se mikä tekee tästä näyttelytreenistä tavallista mielenkiintoisempaa on, että treenissä koiriin on tutustumassa ja käsittelemässä molempiin rotuihin erikoistumista tavoittelevat ulkomuototuomariharjoittelijat!

Tämä on siis oiva tilaisuus viime hetken käsittelytreeneille ennen kesän näyttelyitä sekä samalla näyttää heille mahdollisimman monipuolisesti erilaisia yksilöitä kaikista kolmesta rodusta, joten vaikka näyttelyt eivät olisi teidän oma harrastuksenne, tervetuloa paikalle treenaamaan ja juttelemaan muiden rodun harrastajien kanssa! Shelteillä tällainen tapahtuma on ollut jo aiemmin ja se sai paljon positiivista palautetta.

Osallistuminen on ilmaista!

Paikalla on pienimuotoinen shelttipiirin kanttiini, josta parilla eurolla saa pientä purtavaa.

Collieiden ilmoittautuminen etukäteen tähän alle tai scyhame@gmail.com