Paimennuspäivät Pukkilassa 14.4. ja 19.5.2024

Alaosastomme omat paimennuspäivät Pukkilassa 14.4. ja 19.5.2024!

SCY Hämeen alaosasto järjestää nyt keväällä jopa kaksi huippusuosittua paimennuspäivää – nyt jos koskaan on huipputilaisuus päästä kokeilemaan tai aloittelemaan paimennusharrastusta! Päivä sopii sekä vasta-alkajille että jo hieman lampaille käyneille koirille.

Paimennuspäivät pidetään Pukkilassa, Primal Sense Farmilla (Lunkkastentie 78, 07560 Pukkila, www.primalsensefarm.fi). Kouluttajanamme paimennuspäivissä on Emilia Korhonen.

Päivän ohjelmaan kuuluu paimennuksen saloihin perehtymistä niin teoriaopetuksen kuin konkreettisten harjoitustenkin muodossa. Paimennuspäivän aikana koirat käyvät lampailla kolmesti. Päivän ohjelmaan kuuluu myös teoriaosuus.

Päivän hinta:
– 90e/koirakko
– saman ohjaajan seuraavat koirat 80e/koira
– kuunteluoppilaat 25e/ hlö sisältäen ruokailun
– Hintaan kuuluu käytännön-, ja teoriaopetuksen lisäksi kahvit, välipalat sekä lounas. (Emme huomioi erityisruokavalioita.)

Kumpaankin päivään mahtuu 8-12 koiraa.

Sitovat ilmoittautumiset osoitteeseen scyhame@gmail.com – toimi nopeasti, paikkoja on rajoitetusti!

Ilmoittautumisviestissä voit kertoa kummalle päivälle ilmoittaudut, sekä kertoa osallistuvan koiran iän ja kutsumanimen. Kerrothan myös mahdollisesta paimennuskokemuksestanne.

Maksutiedot toimitamme päivien täytyttyä. Maksun jälkeen mahdollista osallistumismaksua ei palauteta. Paikan voi kuitenkin tämän jälkeen myydä toiselle koirakolle esteen sattuessa.

Tervetuloa!